File Extension DAT

Information, tips and instructions

File Extension DAT

Get more information about DAT File Extension.

文件扩展名为DAT大多与被多个应用程序使用和引用的数据文件。这是一个很常见的扩展,用于在计算机世界。然而,文件是不容易访问常用应用程序。 dat文件只能被访问,包括Mac和Windows操作系统平台上。

数据文件只能通过创建它的应用程序。对于Internet Explorer,文件index.dat包含的信息所使用的浏览器,如URL's和其他相关信息。它作为一个数据库,其中的信息可以很容易地在需要时访问。 “$ adright。”

即时通讯工具,如雅虎Messenger(YM)存储在一个数据文件中的聊天记录。这个文件是唯一能够恢复到YM,但其他应用程序可以删除它作为系统维护的一部分。该文件可以包含文字,数据,日期和时间,当它被最后修改元数据的一部分。 几个

蠕虫和病毒联想到自己的数据文件,以防止检测防病毒应用程序和后台程序继续运行。其他恶意应用程序还可以搜索。dat文件收获的信息,如用户名和密码。

除了从应用程序创建的。dat文件,一些数据文件,可以打开的应用程序,如记事本或EditPad的临。大多数情况下,这些都是二进制文件,不是人类可读的,所以通过自己定义的应用程序打开它,是最好的选择。

相似的文件扩展名

    • 文件扩展名TMP临时文件 -
    • 文件扩展名比克 - 备份文件

If you are not able to open file with certain file extension make sure to check if extension for the file is correct. It is possible that information in the file doesn't match file extension.

 

More Information on File Extension DAT:
File Extension DAT - Information about File Extension DAT
How to Open File Extension - Learn how to open file extensions that you don't know
Dangerous Extensions - Protect you computer from viruses - dangerous file extensions
What are file extensions? - Read more about file extensions

Extension Details
  Data File
MIME Type
  application/unknown
Opens with
  Notepad
  Depends on file content
French Translation
German Translation
Italian Translation
Spanish Translation
Chinese Translation
Japanese Translation
More Information about
File extension CRDOWNLOAD
File extension DAT

           Copyright © File Extension DAT 2008